Skip to main content

DPL Deutsche Paintball Liga
DPL Deutsche Paintball Liga
173 members
3 posts

De Duitse Paintball Liga is de grootste nationale paintballcompetitie van Europa. 

Alleen in de DPL heb je de mogelijkheid om je te meten met de beste Duitse teams die ook internationaal succesvol zijn. Alleen hier kun je spelen in de 1e Bundesliga en Duits kampioen worden!

In de Duitse Paintball League is het mogelijk om zonder enige eerdere toernooi-ervaring in de lagere divisies in te schrijven en deel te nemen aan competitiesport. Deze competities worden beschermd tegen professionals en gevorderde spelers door spelerspassen. Door deel te nemen aan de DPL is kwalificatie in andere paintballtoernooien mogelijk zoals de districts- en regionale competitie.

Discussion

DPL inschrijvingen seizoen 2021-2022 vanaf heden geopend!

Goed nieuws! Nu de geldende beperkingen worden afgeschaald is het mogelijk de inschrijvingen voor het komende seizoen te openen. Alle speelvelden zijn inmiddels weer geopend nadat het seizoen 2020 - 2021 vroegtijdig moest worden afgebroken.

Helaas is het aantal speelvelden... (More)

PB updated 2 years ago
Discussion

Map met DPL teams

Het duitse Paintball-channel.net heeft een kaart samengesteld met alle DPL teams. 

Terug te vinden zijn o.a. de Arnhem lions, Breakout Spa, White Tigers Brussels, Amsterdam Notorious en veel meer. 

Voor de komplete kaart zie de link:

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=10a9yx3KGA83f17379OFhTEGlhPFFJRsv&ll=51.987643628140106%2C11.437870940102822&z=2 

PB updated 2 years ago
Quick Post
Dear player, manager and friend of paintball. Hopefully you and your beloved are healthy. Certainly this is the most important thing right now. There is no question about the fact, that the running season should get finished at all. It... (More)