Skip to main content

MagFed Community
MagFed Community
173 members
6 posts

Terwijl Magfed het basis format van paintball volgt, zijn de markers een beetje anders. Magfed paintball markers worden gevoed via een magazijn in plaats van een hopper, dit zorgt voor een meer realistische speelstijl. Magazijnen kunnen maximaal 20 paintballs bevatten in tegenstelling tot 200 van een hopper. Spelers die ervoor kiezen om Magfed te spelen, hebben de neiging om Magfed specifieke dagen of evenementen te bezoeken, waar het speelveld gelijk is in termen van vuurkracht.

Discussion

OMG Events Stonehaven 4: 14 tm 16 Mei 2022

Only Magfed Games is terug met het Stonehaven event The Stand bij Fort-Escape ook bekend als Fort de Blenod.

De organisatie geeft aan dat het van belang is paint vooraf te reserveren. Dit om voldoende paint op voorraad te hebben... (More)

Twisted replied a year ago
Discussion

Powder Balls

Naast first strike rounds zijn er sinds enige tijd ook powderballs verkrijgbaar. Wellicht is iedereen ze online al eens tegen gekomen online of op het veld. Deze powder balls zijn in diverse kalibers verkrijgbaar en met name gericht op de... (More)

Bart replied a year ago
Discussion

FLE100 bodykit van Inception Designs

Inception Designs heeft een FLE body ontworpen voor de EMF100 van Planet Eclipse. De FLE bodies van ID hebben in ieder ontwerp een kenmerkend minimalistisch design en zijn zo licht mogelijk gemaakt. Verder is de body voorzien van een kleine... (More)

Jorrit liked 2 years ago
Discussion

Stonehaven 13 tm 15 Augustus 2021

Stonehaven georganiseerd door OMG Events is een magfed only event, gehouden op Fort Escape in Bleńod Les Toul, Frankrijk.
Vanaf Maastricht is dit ca. nog 3,5 uur rijden en vanuit Luxemburg ca. een uur, dus nog aardig in de buurt.... (More)